Forside Behandlinger Eyelash Extensions Om os
Eyelash Extensions

Træt af at lægge mascara hver morgen? Og opdage at den hænger sidst på dagen? Få sat Eyelash Extensions på her hos You're So Fine! Påsættes med enkeltvipper, for at skåne dine egne vipper, så man hverken ser eller mærker, at det ikke er dine egen. Limen er ISO 10993-5 godkendt og holder op til 8 uger, men vi anbefaler man får en genopfyldning ca. hver 3. uge, for at have de smukkeste vipper hele tiden. HUSK: At komme helt uden mascara.

Bemærk også at dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærdes. Der frarådes brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke mascara på dine extensions.


Lash Lift

Lash Lift er til dig, som er træt af at stå med vippebukkeren hver dag. Eller dig som gerne vil se naturlig ud, men lige føler dine vipper trænger til det ekstra! Lash liftet udføres ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, dine vipper løftes forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel, og efter 10 min. er dine vipper smukke og buede. Denne metode er mere skånsom og behagelig end ved permanent af vipper. Så gem din vippebukker lang væk og få et Lash Lift istedet.


Eyelash Extension nyt sæt:
Lille genopfyldning:
Stor genopfyldning:
Lash Lift:

895,-
250,-
450,-
345,-
   

 

You're So Fine - Thorvaldsensgade 28 - 8000 Århus C - Tlf: 26 83 23 03 - Email: info@youresofine.dk - Foretag online-booking